De CliniClowns

Op zondag 16 september hebben jullie gekozen dat we samen geld gaan inzamelen voor
de CliniClowns! Wat ontzettend tof dat we hen gaan helpen.

Maar wat doen de CliniClowns nu eigenlijk precies?
De CliniClowns gaan langs bij zieke en gehandicapte kinderen en ook bij mensen met dementie, om hen beter te laten voelen. Samen lachen ze en ontspannen ze. Want, een beetje verbeelding doet wonderen. Dit gebeurt door heel Nederland, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, instellingen, op scholen voor kinderen die moeilijk leren en zelfs thuis, als kinderen niet uit huis weg kunnen.

Maar hoe gaan wij hen nu helpen?
Elke zondagochtend, wanneer jullie meegaan uit de kerk, houden wij een kleine collecte in beide groepen. We zamelen dan het geld in en houden dit bij, zodat we aan het einde van het jaar een mooi bedrag bij elkaar gespaard hebben. We gaan samen voor net zo’n mooi bedrag als we afgelopen jaar bij elkaar gehaald hebben. Voor de Rudolphstichting hebben we € 579,20 opgehaald! Daar waren we erg blij mee en we willen dit jaar voor net zo’n mooi bedrag gaan! Neem dus elke zondag een centje of briefje mee en spaar mee voor de CliniClowns!

Ben je benieuwd geworden en wil je nog meer weten? Bekijk dan ook eens de website van de CliniClowns zelf: www.cliniclowns.nl.