De Torenbouwers

Elke zondag starten we in de kerk, om 10.00 uur. Daarna gaan we naar onze eigen
ruimte om naar het verhaal te luisteren. Ga jij deze maand weer mee?


zo. 12 jan. Gezinsdienst

Wat gaan we doen in januari?

 
5 januari – Driekoningen. Matteüs 2:1-12
Wijze mannen uit een ver land zijn op zoek naar een pasgeboren koningskind. Bij de jongste groep gaat het over de wijze mannen die blij worden als ze de ster die hun de weg wijst, weer zien. Bij de oudste groep gaat het over de wijze mannen die zelfs in een ver land iets hebben gemerkt van de geboorte van Jezus.


Wist je dat…

… we inmiddels alweer een tijd werken met Bijbel Basics.
… we hiervoor gekozen hebben omdat Bijbel Basics belooft dat kinderen tussen 4 en 12 jaar de 200 meest essentiële bijbelverhalen twee keer gehoord en verwerkt hebben.
… daarmee een brede basis gelegd wordt voor de bijbelopvoeding van kinderen. En daarmee wordt recht gedaan aan de rijkdom van de Bijbel.
… onze zondagsschool ieder jaar een goed doel kiest, waar elke zondag in de eigen ruimte gecollecteerd wordt om hiermee een mooi bedrag bij elkaar te brengen.
… het goede doel van dit jaar KiKa kinderenkankervrij is.
… je hieronder informatie vindt over dit goede doel.


KiKa – Kinderenkankervrij

De kinderen hebben gestemd voor het goede doel voor dit seizoen: KiKa!

KiKa financiert onderzoeken naar kinderkanker om de behandelingen te verbeteren. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat is niet genoeg. KiKa wil dit percentage verhogen naar 95%. Het geld gaat naar vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Ook geeft KiKa voorlichting over kinderkanker.