De Torenbouwers – oktober 2018

Hoi jongens en meisjes,

De eerste schoolmaand zit er weer op. Hopelijk zijn jullie allemaal weer gewend op school en is het leuk om elke dag je vriendjes en vriendinnetjes te zien. De zondagsschool is ook weer een maand begonnen en wat is er al een hoop gebeurd! We hebben samen iets moois gemaakt voor onze nieuwe dominee van Lingen en hem verwelkomd in ons midden, samen met zijn gezin. En we hebben ook al een nieuw goed doel gekozen om dit seizoen te steunen!

De CliniClowns

Op zondag 16 september hebben jullie gekozen dat we samen geld gaan inzamelen voor de CliniClowns! Wat ontzettend tof dat we hen gaan helpen.
Lees snel verder

Actie schoenmaatje

Het duurt nog eventjes, maar op zondag 4 november gaan we weer meedoen aan de actie schoenmaatjes! Daarvoor hebben we natuurlijk spullen nodig, om de dozen te vullen! Begin dus maar vast met verzamelen van potloden, schriften, tandpasta en -borstels en zeep.

Hiervoor vragen we ook de hulp van de mensen in de kerk.
Via een collecte zullen we alle meegebrachte spullen verzamelen!

Lees snel verder

Torenbouwers agenda

Vergeet niet om in je agenda te noteren!
• Actie schoenmaatjes: zondag 4 november 2018 van 10.00 tot 11.30 uur
• Advent: zondagen 2, 9, 16 en 23 december 2018
• Kerstknutselochtend: zaterdag 15 december 2018 van 10.00 tot 12.00 uur

Torenbouwers in oktober

En, we gaan natuurlijk elke zondag weer een mooi verhaal lezen. Hieronder staat kort waar we het de komende zondagen over gaan hebben. Ben je benieuwd hoe het afloopt? Luister dan mee!

7 oktober 2018 – Marcus 10:1-16

Zo kom je bij God
Deze zondag lezen we dat Jezus weer verhalen aan het vertellen is in de stad. Er is alleen veel lawaai, door kinderen in de stad. Wat gaat Jezus daarmee doen?

14 oktober 2018 – Marcus 10:17-31

Wat heb je nodig?
Er komt een rijke man naar Jezus toe, die hem vraagt wat hij moet doen om op de juiste manier te leven. Hij moet van Jezus alles verkopen, maar waarom?

21 oktober 2018 – Marcus 10:32-45

Een koning wordt een dienaar
Jezus en zijn leerlingen zijn onderweg naar Jeruzalem. Onderweg vragen Johannes en Jakobus iets aan Jezus, waardoor iedereen boos op hen wordt…

28 oktober 2018 – Marcus 10:46-52

Een wereld van verschil
Op de laatste zondag van oktober komt Jezus aan in de drukke stad Jericho. Gaat het de blinde Bartimeüs lukken om de aandacht van Jezus te krijgen?

We zien jullie allemaal graag weer in de kerk en op de zondagsschool!
Natuurlijk mag je altijd vriendjes en vriendinnetjes meenemen 😊

Groetjes, de leiding van de zondagsschool