Jeugddienst: Het voordeel van de twijfel

Wat? Jeugddienst
Waar? Kerk Zoelmond
Wanneer? Zondag 6 november 2016
Hoe laat? Aanvang 10.00 uur
Voor wie? Jong en oud

De ochtenddienst van zondag 6 november zal de eerste jeugddienst van dit seizoen zijn. Thema van deze jeugddienst is ‘Voordeel van de twijfel’ Samen met de missionaire commissie wordt deze jeugddienst voorbereid.
Een laagdrempelige dienst, volgens het concept van eerdere jeugddiensten. We hopen in deze dienst veel jongeren, maar natuurlijk ook ouderen, te ontmoeten. Inloop vanaf 9.30 uur. Van harte welkom!

Bij het thema
Iedereen die gelooft, twijfelt wel eens. Waar komt die twijfel vandaan? Kun je er wat aan doen? En moet dat eigenlijk wel? Welke uitnodiging ligt er verborgen in de twijfel?
Maar ook andere vragen spelen een rol bij dit thema: Waarom lijkt God zo ver weg? Verstopt hij zich? Welke uitdagingen liggen er in mijn geloofsvragen en twijfels?
De muziekband Aeolisch, Worship met een randje rock, zorgt voor muzikale inbreng in de dienst.

Oppas 0-4 jaar
Er is oppas aanwezig tijdens de dienst. Kinderen van 0-4 jaar zijn reeds vooraf aan de dienst van harte welkom. Wilt u meer informatie of heeft u iets door te geven over uw kind dat naar de oppas komt? Klik dan hier om een e-mail te sturen naar de oppasdienst Beusichem-Zoelmond.

Gelegenheid tot ontmoeting
Na de dienst is er gelegenheid tot ontmoeting met koffie – thee – fris.