• Beusichem Zingt! op 15 november

Soli Deo Gloria te gast
Het christelijk gemengd koor Soli Deo Gloria uit Langbroek is woensdag 15 november te gast tijdens de derde avond van Beusichem Zingt! Het koor staat onder leiding van hun nieuwe dirigent Warno Ruting.

Tussen de samenzang door zal dit 40-koppige koor hun liederen ten gehore brengen. Evenals de voorgaande avonden begeleidt de Culemborgse musicus Jaap Kwakkel de samenzang op het orgel.

Wo. 15 november, 19.30 uur
De avond begint om 19.30 in de kerk van Beusichem aan de Markt 14

Christmas Carols op Woensdag 20 december , de laatste avond van deze reeks Beusichem Zingt. Dan zullen buiten op de Markt bekende kerstliederen worden gezongen met begeleiding van de Korenmaaiers.


Digitaal op de hoogte blijven?
Met enige regelmaat verschijnt, in samenwerking met BeusichemLeeft, in Beusichem en Zoelmond een huis-aan-huis nieuwsbrief. Belangrijke mededelingen, informatieve of leuke berichten en nieuws vanuit onze kerkgemeente en onze dorpen plaatsen wij op de nieuwspagina van onze website en delen wij ook via e-mail. Wil je deze berichten ontvangen, meld je nu aan:

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.