• 5 november: Requiem Alle Zielen

Wat: Requiem van Gabriel Fauré
Wanneer: Zo. 5 november, 16.00 uur
Waar: Dorpskerk, Markt 14, Beusichem
Musici: Gerard Legeland en Caecilia Boschman

Het leven is kwetsbaar en sterfelijk. Geliefden moeten we loslaten. Herinneringen blijven. Veel mensen hebben behoefte om rond deze tijd stil te staan bij het verlies. Mooie muziek en inspirerende teksten helpen. Met dit concert willen we zo’n gedenkmoment bieden. Naast het Requiem en enkele andere koorwerken klinken deze avond ook toepasselijke gedichten rond dit thema.

Een Requiem vol hoop en licht
De afgelopen 9 jaar klonk in Beusichem rond Allerzielen het Requiem van Mozart. Dit jaar weer een Requiem, maar nu van Gabriel Fauré. Een Requiem met een heel andere kleur! Een Requiem vol hoop en licht.

Het concert duurt iets meer dan een uur. In tegenstelling tot voorgaande jaren willen we geen entreeprijs vragen, maar een vrijwillige bijdrage.


Digitaal op de hoogte blijven?
Met enige regelmaat verschijnt, in samenwerking met BeusichemLeeft, in Beusichem en Zoelmond een huis-aan-huis nieuwsbrief. Belangrijke mededelingen, informatieve of leuke berichten en nieuws vanuit onze kerkgemeente en onze dorpen plaatsen wij op de nieuwspagina van onze website en delen wij ook via e-mail. Wil je deze berichten ontvangen, meld je nu aan:

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.