• 29 oktober: Requiem Alle Zielen

Wat: Mozart Requiem
Wanneer: Za. 29 oktober, 20.00 uur
Waar: Dorpskerk, Markt 14, Beusichem
De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Wat is fijnere en troostrijkere muziek dan Mozarts Requiem? Utrecht vocaal ensemble Trajecti Voces zingt het op zaterdagavond 29 oktober in de Dorpskerk van Beusichem.

Op het programma staat ook zijn Ave Verum. Zangers uit eigen gelederen nemen de solopartijen voor hun rekening. Wouter van Belle begeleidt het op het Witte-orgel. Het geheel staat onder leiding van dirigent Dirkjan Horringa. Ook zullen enkele teksten over verdriet, afscheid en hoop worden gelezen door ds. Leendert Jan van Lingen.

Het concert is een gedenkmoment voor de overledenen. Het is inmiddels de achtste keer dat dit project plaatsvindt. Er is alle keren veel belangstelling van het publiek geweest. Het blijkt dat veel mensen behoefte hebben aan met mooie muziek en inspirerende teksten stilstaan bij een verlies.
Het concert duurde iets meer dan een uur. De entreeprijs is € 15.

Het is aan te raden te reserveren

Kaarten kunt u aan de deur kopen, bestellen via www.trajectivoces.net of kopen bij De Graaf Bloemen, Oranjestraat 26-A, Beusichem.


 
Digitaal op de hoogte blijven?
Met enige regelmaat verschijnt, in samenwerking met BeusichemLeeft, in Beusichem en Zoelmond een huis-aan-huis nieuwsbrief. Belangrijke mededelingen, informatieve of leuke berichten en nieuws vanuit onze kerkgemeente en onze dorpen plaatsen wij op de nieuwspagina van onze website en delen wij ook via e-mail. Wil je deze berichten ontvangen, meld je nu aan:

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.