• Alpha-cursus

Waar? Kerk Zoelmond
Wanneer? Maandag 9, 16, 23, 30 september, 7, 14, 28 oktober, 11, 18, 25 november.
Hoe laat? 18.30 – 21.00 uur en weekend (3 dagdelen over 2 dagen in het weekend van 2-3 november)

We hebben als kerkenraad besloten om een Alpha-cursus te organiseren in het nieuwe seizoen. Ontmoeten, samen eten, vragen en ontdekken, dat doe je op een Alpha-cursus.

Wat is het?
Het is een bestaande basiscursus christelijk geloof, wereldwijd al door 25 miljoen mensen gevolgd. Onze gemeente biedt deze aan en draagt ook zorg dat alles goed aansluit bij wat wij belangrijk vinden in onze gemeente. We willen eerst mensen in onze kerkelijke en burgerlijke gemeente uitnodigen. Maar later ook mensen vanuit de Betuwe de gelegenheid geven zich aan te sluiten bij deze cursus.

Er zijn 10 bijeenkomsten rond 15 vragen. O.a. Is er meer? Wie is Jezus? Bidden, waarom en hoe? De bijbel lezen, waarom en hoe?
De avonden zijn op maandag en beginnen om 18:30 met een gezamenlijke maaltijd. Gevolgd door een inleiding, en afgesloten met een gesprek. Ongeveer 21:00 uur is de afsluiting. De cursus kent ook een ‘weekend’ buiten de deur (je overnacht gewoon thuis).

Kosten en aanmelden?
Wij vragen een vrijwillige bijdrage van €5,- Daarvoor krijgt de deelnemer een cursusboekje van Alpha en kan hij/zij bijdragen aan de kosten van iemand die dit niet kan bijdragen of ter vermindering van de verdere onkosten.

Opgeven als deelnemer kan bij Clarinda van Lunteren via 0345-549539, via e-mail of natuurlijk persoonlijk.

Bent u graag helper?
Ook zoeken we helpers en bidders. Neem gerust contact op met Clarinda, zodat we kunnen kijken welke van de vele taken het beste bij u past.