• Christmas Carols op de Markt

 
Op woensdagavond 20 december, 19.30 uur, is er ‘Christmas Carols by night’, een speciale editie van Beusichem Zingt!

Rond de muziektent op de Markt in Beusichem is er afwisselend muziek van blaaskapel de Korenmaaiers en samenzang van bekende kerstliedjes door het publiek. Halverwege zal ds. Leendert-Jan van Lingen kort spreken, waarmee een moment van bezinning wordt toegevoegd aan de feestelijke bijeenkomst.

Iedere inwoner, van jong tot oud, van Beusichem en Zoelmond en omgeving is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit unieke openlucht uurtje en samen te zingen en/of te proeven van de kerstsfeer en gezelligheid in de aanloop naar de feestdagen. De organisatie roept op om de sfeer te verhogen door een eigen lichtje te creëren met mobiele telefoon of door een ander sfeerlichtje mee te nemen.

Na afloop staat, als gezellige afsluiting van deze bijzondere avond, voor alle aanwezigen warme chocolademelk met een lekkernij klaar. Het perfecte moment om gezellig na te praten. Een samenzijn dat de dorpsgemeenschap dichter bij elkaar brengt in de aanloop naar de feestdagen.

Bij slechte weersomstandigheden wordt het evenement verplaatst naar binnen in het naastgelegen kerkgebouw.


Digitaal op de hoogte blijven?
Met enige regelmaat verschijnt, in samenwerking met BeusichemLeeft, in Beusichem en Zoelmond een huis-aan-huis nieuwsbrief. Belangrijke mededelingen, informatieve of leuke berichten en nieuws vanuit onze kerkgemeente en onze dorpen plaatsen wij op de nieuwspagina van onze website en delen wij ook via e-mail. Wil je deze berichten ontvangen, meld je nu aan:

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.