Van de kerkenraad

Beste dorpsgenoten,

We leven in een onwerkelijke tijd. Waar we enkele weken geleden ons er nog geen voorstelling van konden maken, leven we plots in een nieuwe werkelijkheid in verband met de corona-pandemie. Er zijn drastische maatregelen genomen die onze samenleving ontregelen. Dit alles met de bedoeling om de verspreiding van het virus te vertragen, zodat zoveel mogelijk mensen, indien nodig, medische hulp kunnen krijgen.

Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid en hebben onze kerkdiensten en overige activiteiten voor onbepaalde tijd afgelast.

Onze kerkdiensten live bekijken of terugkijken?
In de komende weken, tijdens de crisis rondom het corona-virus, zullen de onze kerkdiensten live uitgezonden gaan worden. Voorganger onze eigen predikant Leendert Jan van Lingen.
Lees verder

Juist in een tijd als deze willen we de kerkgebouwen openen om rust te kunnen zoeken, te bidden, een kaarsje te branden of een gesprek te hebben (in acht nemend de maatregelen door het RIVM voorgeschreven).

Onze kerkgebouwen zijn open (voor zover toegestaan):
• In Beusichem: zondagochtend van 10.00 – 11.00 uur (Niet in Zoelmond)
• In Beusichem en Zoelmond: woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur
en op momenten dat u de kerkdeuren ziet openstaan.

Wij geloven dat deze crisis het beste in mensen boven kan halen. Samen met Beusichem Leeft! willen we daarom hulpzoekers en hulpbieders met elkaar verbinden. En mooie initiatieven uit het dorp bekend maken bij iedereen. Achterop deze brief lichten we ons initiatief toe.

Laten we naar elkaar omzien!

Hartelijke groet,
Namens de Kerkenraad Protestantse Gemeente Beusichem-Zoelmond
Leendert Jan van Lingen (predikant) en Henk de Ronde (voorzitter)

“U mag uw zorgen op Hem afwentelen, want u ligt Hem na aan het hart.” (1 Petrus 5:7)

We zijn er voor u
Belangrijke richtlijnen rondom het coronavirus vind u via de website van PKN Nederland.

Heeft u behoefte aan een gesprek dan kan dit ook telefonisch of per mail. Neem gerust contact op met onze predikant Leendert Jan van Lingen via 06 381 01 701, iedere werkdag tussen 9-12 uur (behalve donderdag), of via mail.


 

Digitaal op de hoogte blijven? Meld je nu aan!

Belangrijke mededelingen, informatieve of leuke berichten ivm ontwikkelingen rondom het coronavirus en nieuws vanuit onze kerkgemeente delen wij ook via e-mail.

Wil je deze berichten ontvangen, dan kun je je nu aanmelden:

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.