Mariëtte’s Child Care

Over de Stichting

Mariëtte’s Child Care is opgericht op 24 september 2004. De stichting heeft als doel het werk van Mariëtte en Moses Asagbo in Sunyani te steunen. Moses werkt als pastor voor de plaatselijke bevolking en in het bijzonder voor de kinderen. Mariëtte neemt de verzorging van de kinderen in het kindertehuis op zich. In samenwerking met de Social Wellfare Department geven ze steun aan de minst bedeelde kinderen in Sunyani en omstreken.

Mariëtte en Moses leerden elkaar kennen tijdens hun werk in het weeshuis in Obuasi. In februari 2006 zijn zij getrouwd en hebben inmiddels twee zoontjes, Sam en Noah. Lees verder onder de foto.

Wat wil de stichting bereiken?

De hulp die de stichting aan Hanukkah biedt, is er op gericht de kinderen onderdak, medische zorg en onderwijs te bieden. Op termijn willen we dat de kinderen, wanneer zij Hanukkah verlaten, een vak hebben geleerd, waardoor ze een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen. De intentie van de stichting is de kinderen die Hanukkah hebben verlaten, te volgen en daar waar nodig te blijven steunen.

We streven ernaar dat Hanukkah op termijn zelfvoorzienend kan zijn. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het winkeltje bij het kindertehuis, de moestuin en het guesthouse.

Meer informatie

Meer informatie over de stichting is de vinden op www.mchildcare.nl

Daar kunt u tevens zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Op die manier blijft u op de hoogte van Stichting Mariëtte’s Child Care en kindertehuis Hanukkah.

Of neem contact op met Frieda Krouwel, via e-mail of via 06-27 19 09 74