• Doe mee! Engelenproject 2023

 
Maak jij graag iemand blij?

De decembermaand lijkt vaak een maand vol gezelligheid, maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Een klein gebaar kan dan veel betekenen…. Denk daarbij aan iemand op oudere leeftijd, iemand die eenzaam is of juist een zwaar jaar heeft gehad. Wij zijn op zoek naar engelen, die het leuk vinden iemand te verrassen in deze donkere dagen. U kunt ook iemand opgeven die verrast mag worden.

Hoe het werkt
Wilt u iemand verrassen met een attentie van uzelf of liever
anoniem? Bijvoorbeeld rondom kerst en/of nieuwjaar? Of wilt u iemand
opgeven om verrast te worden, of misschien zelfs beiden? Geef het dan op bij Connie via engelen@kerkbeusichemzoelmond.nl. Zij koppelt dan de gevers aan de ontvangers en stemt af met u.


Digitaal op de hoogte blijven?
Met enige regelmaat verschijnt, in samenwerking met BeusichemLeeft, in Beusichem en Zoelmond een huis-aan-huis nieuwsbrief. Belangrijke mededelingen, informatieve of leuke berichten en nieuws vanuit onze kerkgemeente en onze dorpen plaatsen wij op de nieuwspagina van onze website en delen wij ook via e-mail. Wil je deze berichten ontvangen, meld je nu aan:

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.