• Engelenproject 2022

Kerstfeest voor iedereen!

Voor veel mensen zijn de kerstdagen iets om naar uit te kijken. Een gezellig kerstfeest waarop je omringt door dierbaren de geboorte van de Heere Jezus viert. Zowel thuis als in de kerk.

Maar niet voor iedereen is deze vreugde en liefde rondom kerst vanzelfsprekend. Er zijn mensen die eenzaam zijn, een partner verloren hebben of juist een moeilijk jaar hebben gehad.

Deze mensen willen wij niet uit het oog verliezen. En juist rond kerst een beetje extra aandacht geven. Zodat ze deze weken ook iets hebben om naar uit te kijken.

Engelen gezocht
Voor het engelen project zijn we op zoek naar mensen, die in de weken voorafgaand aan kerst iemand anoniem willen verrassen. Dat kan door het brengen van een bloemetje, een zelfgemaakte kaart of een klein cadeautje. Wat het is dat maakt niet uit. Het gaat om het gebaar. De gever wordt in principe niet bekend gemaakt. Juist die anonimiteit maakt de verrassing nog groter.

Meta: ‘Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar wie mij heeft verrast. Ik zou diegene graag willen bedanken. Ik vind het ook een prachtig project. Het maakt je blij om iets te mogen ontvangen’

Wil je meedoen aan deze mooie actie of ken je iemand die wel eens verrast mag worden, lees dan snel verder. Lees verder


Digitaal op de hoogte blijven?
Met enige regelmaat verschijnt, in samenwerking met BeusichemLeeft, in Beusichem en Zoelmond een huis-aan-huis nieuwsbrief. Belangrijke mededelingen, informatieve of leuke berichten en nieuws vanuit onze kerkgemeente en onze dorpen plaatsen wij op de nieuwspagina van onze website en delen wij ook via e-mail. Wil je deze berichten ontvangen, meld je nu aan:

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.