Financiële en/of sociale hulp nodig?

Heeft u hulp nodig om uw administratie of financiën rond te maken. Komt u niet uit met uw budget? Welzijn Rivierstroom staat klaar om u te helpen met diverse hulpvragen. Bij de hulppunten in Maurik en Buren kunt u terecht met vragen over o.a.:

  • Aanvragen en (energie)toeslagen
  • Lastige formulieren en brieven
  • Orde brengen in uw administratie
  • Uitzoeken waar u recht op heeft
  • En andere financiële vragen

U kunt hier ook terecht voor allerlei vragen op sociaal gebied. Denk hierbij aan het zoeken van een ‘maatje’ op sociaal gebied.

Om uw bezoek in te plannen moet u eerst bellen. Dat kan maandag t/m vrijdag van 9.00 – 14.00 uur. Spreek buiten deze tijden de voicemail in. Graag een identiteitsbewijs meenemen (en DigiD als u die heeft).
Telefoonnummer: 0344 60 23 37.
Mailadres: Info@welzijnrivierstroom.nl

Hulppunt Buren:
maandag van 10-12.00 uur in Burenstad, Marechaussemuseum of Galerie AchterBuren.

Hulppunt Maurik:
donderdag 13.00-15.00 uur ’t Klokhuis, Sterappelhof 7, Maurik


 
Digitaal op de hoogte blijven?
Met enige regelmaat verschijnt, in samenwerking met BeusichemLeeft, in Beusichem en Zoelmond een huis-aan-huis nieuwsbrief. Belangrijke mededelingen, informatieve of leuke berichten en nieuws vanuit onze kerkgemeente en onze dorpen plaatsen wij op de nieuwspagina van onze website en delen wij ook via e-mail. Wil je deze berichten ontvangen, meld je nu aan:

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.