Hulp op financieel gebied

Voor wie het nodig heeft

Heb je hulp nodig om je financiën rond te maken. Kom je niet uit met je budget en zie je door de bomen het bos niet meer?

Kerk en Dorp heeft twee mensen in het dorp die je altijd kan bellen of mailen voor hulp: Meta de Graaf (Diaconie) en Lodewijk Witteveen (Beusichem Leeft) zijn onze vertrouwelijke contactpersonen. Meta en Lodewijk weten op vele fronten de weg en kunnen je veel uit handen nemen.

Heb je geen hulp nodig? Meta en Lodewijk publiceren met regelmaat over uiteenlopende onderwerpen o.a. in het slagerskrantje, in de H-a-H nieuwsbrief die een aantal keer per jaar verschijnt, op de website van de kerk. Lees je iets wat voor anderen interessant is? Zegt het dan voort! Hiermee help je dat informatie aankomt bij de mensen die het aangaat.

Blijvend naar elkaar omzien!

Vertrouwelijk contact

Meta de Graaf –
diaconie kerk

06-12 13 94 77
diaconie@kerkbeusichemzoelmond.nl

 

Lodewijk Witteveen –
BeusichemLeeft!

06-21 70 25 32
l.witteveen@live.nl

 


 
Digitaal op de hoogte blijven?
Met enige regelmaat verschijnt, in samenwerking met BeusichemLeeft, in Beusichem en Zoelmond een huis-aan-huis nieuwsbrief. Belangrijke mededelingen, informatieve of leuke berichten en nieuws vanuit onze kerkgemeente en onze dorpen plaatsen wij op de nieuwspagina van onze website en delen wij ook via e-mail. Wil je deze berichten ontvangen, meld je nu aan:

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.