• Huis-aan-huis nieuwsbrief 3

Eens per drie weken verschijnt er een huis-aan-huis nieuwsbrief Omzien naar elkaar, een initiatief van Beusichem Leeft! en de Protestantse Gemeente Beusichem-Zoelmond.

De eerste editie is verschenen op 18 maart 2020 en inmiddels zijn we toe aan de derde editie, welke rond het weekend op uw deurmat zal verschijnen.

Deze editie staat bijna volledig in het teken van 75 jaar vrijheid met een voorwoord van onze burgermeester Jan de Boer en onze predikant Leendert Jan van Lingen.

Aan het woord komen onder meer twee mensen die de oorlog zelf bewust hebben meegemaakt in onze dorpen en er wordt een aantal (locale) slachtoffers genoemd. Ook uit latere oorlogstijden.

Hoewel alle geplande activiteiten geen doorgang kunnen vinden, ontstaan er gelukkig andere plannen om stil te staan bij het besef dat we in vrijheid mogen leven en het herdenken. Zo wordt op 4 mei voor het eerst in Beusichem en Zoelmond een herdenking met kranslegging georganiseerd, op sobere wijze weliswaar.

Ook iets te melden?
We zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe editie van de huis-aan-huis nieuwsbrief. In beginsel hebben we besloten vier huis-aan-huis brieven te maken, dus dit zal vooralsnog de laatste editie worden. Maar we denken we nog na hoe verder in de toekomst. In ieder geval, we gaan door met de algemene digitale nieuwsbrief.

Heeft u iets te melden, moois gelezen, gezien of gehoord dat u wilt delen dat en mogelijk geschikt is voor plaatsing? Mail ons. Wij proberen dan hiervan iets in de komende editie of in een van de edities van de algemene digitale nieuwsbrief te plaatsen.

Laten we blijven naar elkaar omzien!

 
 

Edities Huis-aan-huis nieuwsbrief
Eerste editie van de huis-aan-huis nieuwsbrief – 18 maart 2020
Tweede editie van de huis-aan-huis nieuwsbrief – 08 april 2020

Iets te melden? Mail ons
Algemene digitale nieuwsbrief? Aanmelden