• Huis-aan-huis nieuwsbrief 4

We zijn toe aan onze vierde huis-aan-huis nieuwsbrief Omzien naar elkaar, een initiatief van Beusichem Leeft! en de Protestantse Gemeente Beusichem-Zoelmond. De eerste editie is verschenen op 18 maart 2020 en nu 27 mei, in de aanloop naar Pinksteren, voorlopig de laatste. In deze editie blikken we terug én kijken we vooruit.

Onze predikant opent de brief met hoe houd je het vol in deze tijd van onzekerheid en stress en komen er initiatieven van het eerste uur voorbij, waarvan er ook voorlopig blijvend zijn.

Vanuit Gemeente Buren is aan het woord wethouder André van de Hurk en hebben is er een interview met Christine Schut, huisarts in Beusichem. Ook zij kijkt terug en blikt vooruit.

Ook kunt u lezen over de historie van de kerken in Beusichem en Zoelmond en vertellen we iets over hoe wij, als redactie, de afgelopen periode beleeft hebben en kijken we vooruit naar onze toekomst met vervolg op deze huis-aan-huis brief.

Kortom, weer genoeg te lezen in deze editie van onze huis-aan-huis nieuwsbrief.

Tot slot, we hopen dat het lezen van deze brieven u net zoveel plezier heeft gebracht als ons het maken ervan. En nogmaals dank voor al uw enthousiasme, steun, hulp en warme reacties! We hopen als commissie, waar deze redactie onderdeel van is, in de toekomst initiatieven voort te blijven zetten en te ontwikkelen.

Graag vermelden we dat u zich via onze website kunt aanmelden voor onze algemene digitale nieuwsbrief, welke regelmatig zal verschijnen en verder ontwikkeld zal worden. Deze e-mail nieuwsbrief bevat nieuws vanuit onze kerk én vanuit de dorpen Zoelmond en Beusichem.

BELANGRIJK! Wilt u onze digitale nieuwsbrief ontvangen?
Dan hebben we uw e-mailadres nodig. U moet zich dus zelf even aanmelden. Dat kan heel gemakkelijk via het aanmeldformulier onderaan dit bericht. We zullen uw aanmelding alleen gebruiken voor de nieuwsbrief.

We blijven omzien naar elkaar en hopen dat u gezond blijft!

Meta de Graaf, Johan Honders, Leendert Jan van Lingen,
Clarinda van Lunteren, Teska van Vuren
 

 
 


 

Meldt u hier aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.


Ken je iemand die onze digitale nieuwsbrief interessant zou vinden? Stuur dan een link naar deze pagina door. Hij of zij kan zich dan zelf aanmelden!

Iets te melden?
Heeft u zelfs iets moois gelezen, gezien of gehoord dat u wilt delen en geschikt is voor onze digitale nieuwsbrief? Mail dan naar onze redactie een duidelijke tekst en foto. Elke keer weer proberen we hiervan iets plaatsen.


Edities Huis-aan-huis nieuwsbrief
Eerste editie van de huis-aan-huis nieuwsbrief – 18 maart 2020
Tweede editie van de huis-aan-huis nieuwsbrief – 08 april 2020
Derde editie van de huis-aan-huis nieuwsbrief – 29 april 2020