• Huis-aan-huis nieuwsbrief 7

 

 
Deze week verspreiden we in de dorpen Beusichem en Zoelmond een nieuwe editie van de h-a-h nieuwsbrief, een initiatief van PG Beusichem-Zoelmond en BeusichemLeeft!

Ook deze keer hebben de artikelen een wisselend karakter en hopen hiermee een ieder iets aansprekends te bieden vanuit de kerk, verenigingen en ondernemers in coronatijd.

Wij informeren u daarbij ook over een gevarieerd programma in de Stille Week voor Pasen, Koningsdag 2021 en de 4 mei herdenking.

De Stille week wordt gestart met een Speciale vesper, gehouden op zondag 28 maart a.s. Drie professionele musici komen naar Beusichem om op bijzondere wijze de middag op te luisteren. U kunt deze vesper bijwonen of volgen.

Doe mee aan de PaasChallenge
Ook nodigen wij u uit rond Pasen deel te nemen aan de Paaschallenge. Een wandeling van ongeveer een uur door het Beusichemse dorp. Middels geheime aanwijzingen en een QR-codesspel maakt u met z’n tweeën of met het gezin kennis met het verhaal van Pasen. Beslist de moeite waard en coronaproof.

Om je aan te melden scan je de QR code op de voorpagina van de H-a-H nieuwsbrief of klik hier om direct naar de aanmeldpagina te gaan.

Mocht u de h-a-h nieuwsbrief missen op uw deurmat, misschien omdat u een nee-nee sticker op uw brievenbus heeft? Klik dan hier om de digitale versie van de h-a-h nieuwsbrief te bekijken.

We blijven omzien naar elkaar en hopen dat u gezond blijft!

Meta de Graaf, Johan Honders, Leendert Jan van Lingen en Teska van Vuren
 

 
 

Alle edities van de huis-aan-huis nieuwsbrief bekijken? Klik dan hier.