Actie schoenmaatje

Op zondag 4 november hebben we de actie Schoenmaatjes gehouden. Alle kinderen hebben een mooie doos gemaakt en spulletjes meegenomen om de doos te vullen.

Ook de mensen in de kerk hebben gul gegeven! We hebben vanuit de collecte veel spullen, maar vooral ook een mooi geldbedrag gekregen. De collecte heeft maar liefst €240,81 opgebracht, een prachtig bedrag!

We hebben 27 schoenendozen kunnen vullen met de spullen en deze kunnen allemaal verzonden met het opgehaalde bedrag. De overige spullen en het overige geld worden allemaal geschonken aan de actie Schoenmaatjes, zodat in het sorteercentrum nog meer dozen gevuld en verzonden kunnen worden.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor de bijdrage aan deze geslaagde actie!

Ook volgend jaar willen we weer meedoen aan een nieuwe actie Schoenmaatjes. Begin dus maar vast met verzamelen van potloden, schriften, tandpasta en -borstels en zeep.

Hiervoor vragen we ook
weer de hulp van de mensen in de kerk.

Via een collecte zullen we dan alle
meegebrachte spullen weer gaan verzamelen!

Wat mag er in de doos?
Ben jij benieuwd wat er allemaal in de doos mag, wat voor formaat de doos mag zijn en wat de actie precies inhoudt? Alle informatie is te vinden via de website van Edukans. Rechts is in een verlanglijst te vinden wat er allemaal in de doos mag en wat niet. Daarnaast is via de Veelgestelde Vragen op nummer 5 te vinden welk formaat de schoenendoos maximaal mag zijn!

Alle links op een rijtje:
Website Edukans
Wat mag er in de doos
Veel gestelde vragen

De bijdrage voor de schoenendozen bedraagt dit jaar € 6,00. We willen daarom vragen of dit per kind gepast meegenomen/meegegeven kan worden, zodat elke doos opgestuurd kan worden. Lees de informatie goed door op de site voordat de actie plaatsvindt!