De CliniClowns

Op zondag 16 september hebben jullie gekozen dat we samen geld gaan inzamelen voor de CliniClowns! Wat ontzettend tof dat we hen gaan helpen.

Maar wat doen de CliniClowns nu eigenlijk precies?
De CliniClowns gaan langs bij zieke en gehandicapte kinderen en ook bij mensen met dementie, om hen beter te laten voelen. Samen lachen ze en ontspannen ze. Want, een beetje verbeelding doet wonderen. Dit gebeurt door heel Nederland, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, instellingen, op scholen voor kinderen die moeilijk leren, in theaters en zelfs thuis, als kinderen niet uit huis weg kunnen. Zo bereiken ze heel veel mensen. Genoeg reden om gul te geven dus!

Maar hoe gaan wij hen nu helpen?
Elke zondagochtend, wanneer jullie meegaan uit de kerk, houden wij een kleine collecte in beide groepen. We zamelen dan het geld in en houden dit bij, zodat we aan het einde van het jaar een mooi bedrag bij elkaar gespaard hebben. We gaan samen voor net zo’n mooi bedrag als we afgelopen jaar bij elkaar gehaald hebben. Voor de Rudolphstichting hebben we € 579,20 opgehaald! Daar waren we erg blij mee en we willen dit jaar voor net zo’n mooi bedrag gaan! Neem dus elke zondag een centje of briefje mee en spaar mee voor de CliniClowns!

Wil je meer weten?
Bekijk dan ook eens de website van de CliniClowns zelf: www.cliniclowns.nl.
Wie zijn de CliniClowns nu precies? Klik hier om verder te lezen
Wat doen ze allemaal? Klik hier om verder te lezen

En… binnenkort heeft onze zondagsschool een eigen pagina op de website van de CliniClowns. Daar kun je volgen wat we al opgehaald hebben.