Durf jij het aan?

Flyer_webWat? Jeugddienst
Waar? Kerk Beusichem
Wanneer? Zondag 8 maart 2015
Hoe laat? Aanvang 10.00 uur

De ochtenddienst van zondag 8 maart zal de tweede jeugddienst van dit seizoen zijn. Thema van deze jeugddienst is ‘Gaan voor je eigen talent, durf jij het aan?’ Samen met de missionaire commissie wordt deze jeugddienst voorbereid. Een laagdrempelige dienst, met enkele aanpassingen, volgens het concept van de eerste jeugddienst van 5 oktober jl. Ook de band ‘Rise Up’ uit Geldermalsen zal wederom medewerking verlenen aan deze dienst. We hopen in deze dienst veel jongeren, maar natuurlijk ook ouderen, te ontmoeten. De inloop is vanaf 9.30 uur. Van harte welkom!

Zondagsschool
Net als bij een reguliere gezinsdient, beginnen zowel de jongste als de oudste groep van de Zondagsschool eerst in de kerk. De oudste groep zal vervolgens de gehele dienst in de kerk aanwezig blijven, terwijl er voor de jongste groep Zondagsschool zal zijn. De kinderen van die groep zullen daarvoor op het reguliere moment de kerk verlaten om naar de eigen ruimte te gaan.

Oppas 0-4 jaar
In verband met de Jeugddienst zal ook de oppas voor 0-4 jaar deze keer in Beusichem gehouden worden en wel in de benedenruimte van de consistorie, welke te bereiken is aan de achterzijde van de kerk. Kinderen van 0-4 jaar zijn reeds vooraf aan de dienst van harte welkom. Wilt u meer informatie of heeft u iets door te geven over uw kind dat naar de oppas komt? Klik dan hier om een e-mail te sturen naar de oppasdienst Beusichem-Zoelmond.

Gelegenheid tot ontmoeting
Na de dienst is er gelegenheid tot ontmoeting met koffie – thee – fris.