Fun in de kerk

Uitnodiging

Kids met elkaar… tel maar mee!

Ook dit jaar hebben we de laatste vrijdag van de zomervakantie weer een leuke dag met Kids met elkaar! Een dag vol fun in de kerk in Zoelmond!

Wanneer?
– Vrijdag 18 augustus 10.30 – 16.00 uur.

Opgeven bij de commissie van Kids met elkaar via kidsmetelkaar@kerkbeusichemzoelmond.nl

Voor wie?
Alle kinderen van groep 1 tot en met groep 8 van de basisscholen.

Wat?
Ieder jaar wordt er in de laatste week van zomervakantie een activiteit georganiseerd voor alle kinderen van groep 1 t/m groep 8 van de basisscholen. De hele vrijdag staat in het teken van Kids met elkaar. In de ochtend horen we een prachtig verhaal. We hebben daarna een heel leuk programma met onder andere een spectaculaire speurtocht! Als je het leuk vindt kan je ook knutselen en natuurlijk is het springkussen ook weer aanwezig!

Om 15.00 uur staat voor de ouders/verzorgers een gezellige borrel met een hapje klaar staan. De ouderen proosten op een gezellige dag, de kids kunnen nog heerlijk spelen. Om uiterlijk 16.00 uur gaat een ieder weer richting huis.

Kids met elkaar… tel maar mee!
Is voor kerkelijke en niet kerkelijke kinderen en hun ouders toegankelijk en er zijn geen kosten aan verbonden.

Dus geef je snel op om deze fun in de kerk niet te missen. En vraag ook een vriendje of vriendinnetje om mee te komen. Geef je op door één van je ouders een mail te laten sturen naar kidsmetelkaar@kerkbeusichemzoelmond.nl o.v.v. je naam en leeftijd.

Hulp!
We hebben voor de middag graag nog hulp van tieners en (oudere) volwassenen. Wilt u/wil je helpen? Heel graag! Geef je op via het mailadres of meld u/je bij één van de commissieleden.

Groet van de commissie,
Sandra Verweij, Tini Rademaker, Lisa van der Netten van Stigt, Elly van Kuilenburg, Leanne van Mourik en Mariet Barneveld-Grootenboer