Fun in de kerk

Wanneer?

Vrijdag 6 november
18.30 tot 20.00 uur

Voor wie?
Alle kinderen van groep 1 tot en met 8 van de basisscholen.

Wat?
Ieder jaar wordt er in de laatste week van de zomervakantie een activiteit georganiseerd voor kinderen van de basisscholen. Nu het dit jaar vanwege de corona-pandemie niet heeft kunnen doorgaan, hebben we in plaats daarvan Elza van Heijst van Happy Kids Entertainers uitgenodigd om bij ons een voorstelling te komen houden.

De voorstelling met als titel ‘Ik snap er niks van’… draait om juf Snapniks, die helemaal nergens wat van snapt. Als de voorstelling is afgelopen, kunnen de kinderen aan juf Snapniks uitleggen wat zij heeft meegemaakt.

Kids met elkaar…… ontmoeten juf Snapniks!

is voor kerkelijke en niet kerkekelijke kinderen toegankelijk en er zijn geen kosten aan verbonden. De voorstelling is geheel coronaproof en daarom is aanmelden wel vereist.

Aanmelden
Dus geef je snel op om deze fun in de kerk niet te missen! Er zijn in verband met corona een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang! En vraag ook een vriendje of vriendinnetje om mee te komen. Geef je op door één van je ouders een mail te laten sturen o.v.v. je naam en leeftijd.