Red jij het wel?

Zondag 5 oktober 2014 is er in onze gemeente voor de eerste keer een Jeugddienst georganiseerd. Hieronder het programma van deze ochtend. Binnenkort zullen we deze pagina nog aanpassen met een terugblik op de dienst.

Wil je in de tussentijd informatie over Jeugddiensten of andere onderwerpen die betrekking hebben op jeugd binnen onze gemeente, neem dan contact op met Daniël Krouwel, telefonisch 0345-571661 of klik hier om een e-mail te sturen.

Flyer_web
.
Wat? Jeugddienst
Waar? Kerk Beusichem
Wanneer? Zondag 5 oktober
Hoe laat? Aanvang 10.00 uur

De ochtenddienst op zondag 5 oktober zal een jeugddienst zijn. Thema van deze jeugddienst is ‘Stresstest, red jij het wel?’ Samen met de onlangs gevormde missionaire commissie hebben we deze jeugddienst voorbereid, met de bedoeling een laagdrempelige dienst neer te zetten. De band ‘Rise Up’ uit Geldermalsen zal medewerking verlenen aan deze dienst. We hopen in deze dienst veel jongeren, maar natuurlijk ook ouderen, te ontmoeten. De inloop is vanaf 9.30 uur. Van harte welkom!

Na de dienst is er gelegenheid tot ontmoeting met koffie – thee – fris.

Oppas 0-4 jaar
Net als elke zondagochtend is er oppas voor 0-4 jaar in de Consistorie van de kerk in Zoelmond. De kerk van Zoelmond ligt ongeveer 5 autominuten vanaf de kerk van Beusichem. Meer informatie? Klik dan hier om een e-mail te sturen naar de oppasdienst Beusichem-Zoelmond.