De Torenbouwers

Leuk dat je onze pagina van de zondagsschool komt bekijken. Elke week is er weer een update. Wil je meer informatie over onze zondagsschool of wil je een keertje kennismaken? Neem dan gerust contact op met de leiding via e-mail.


 

Zondag 6 juni 2021

Let op: Aanstaande zondag is er GEEN online zondagsschool om 09.45 uur. Voor de kinderen van de jongste groep (groep 1-4) is er sinds lange tijd LIVE zondagsschool. i.v.m. beperkte ruimte in Beusichem i.c.m. met de maatregelen wordt deze gehouden in de kerk van Zoelmond. De kinderen van de oudste groep (groep 5-8) zijn uitgenodigd in de kerk van Beusichem, om de dienst bij te wonen. Ouders hebben een mail ontvangen met benodigde informatie. Voor de kinderen (die er niet bij kunnen zijn) is er een thuispakket beschikbaar. Kijk voor de link in de weekbrief.

Jeremia 1:1-12 en 17-19
Deze zondag horen we dat Jeremia door de Heer is uitgekozen om profeet te zijn. Voor de kinderen van 4-8 jaar richten we ons op Jeremia die door God wordt uitgekozen als profeet, ook al is hij nog jong. Voor de kinderen van 8-12 jaar richten we ons op God die Jeremia zal beschermen en hem zo sterk zal maken als een muur.

Onder de liedjes van de week nog meer leuke items en wetenswaardigheidjes over onze zondagsschool.


Liedjes van de week – Zing je mee?

Tot volgende week!


Onze Goede Doelen

Schoenendoosactie – Voor een kind in armoede!

Lees alles over de actie en doe mee!

De kinderen van de zondagsschool gaan elk jaar weer aan de slag met het versieren en vullen van een schoenendoos en houden een collecte voor spullen of geld. Het is mogelijk om uw bijdrage te leveren in de vorm van spullen voor in de dozen. Bent u niet in de kerk aanwezig? Dan kunt u uw spullen op één van de inzamelpunten afleveren.

Alle informatie op een rij
Wat is de schoenendoosactie, wat mag er in de doos en wat is de maximale afmeting van een doos en adressen van de inzamelpunten.

Lees verder

 

KiKa –
Kinderenkankervrij

De kinderen hebben gestemd voor het goede doel voor dit seizoen: KiKa!

KiKa financiert onderzoeken naar kinderkanker om de behandelingen te verbeteren.

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat is niet genoeg. KiKa wil dit percentage verhogen naar 95%.

Het geld gaat naar vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Ook geeft KiKa voorlichting over kinderkanker.