De Torenbouwers

Leuk dat je onze pagina van de zondagsschool komt bekijken. Elke week is er weer een update. Wil je meer informatie over onze zondagsschool of wil je een keertje kennismaken? Neem dan gerust contact op met de leiding via e-mail.

Ivm corona-virus

We volgen in onze kinder- en jeugdactiviteiten zoveel mogelijk het schoolbeleid. Daarom kan de zondagsschool doorgaan zoals we dat nu organiseren.

Zie ook regels ivm corona-virus op de homepagina van deze website.


Zing je mee? Elly & Rikkert – Samen

Tot volgende week!


Onze Goede Doelen

Schoenendoosactie – Voor een kind in armoede!

Lees alles over de actie en doe mee!

De kinderen van de zondagsschool gaan elk jaar weer aan de slag met het versieren en vullen van een schoenendoos en houden een collecte voor spullen of geld. Het is mogelijk om uw bijdrage te leveren in de vorm van spullen voor in de dozen. Bent u niet in de kerk aanwezig? Dan kunt u uw spullen op één van de inzamelpunten afleveren.

Alle informatie op een rij
Wat is de schoenendoosactie, wat mag er in de doos en wat is de maximale afmeting van een doos en adressen van de inzamelpunten.

Lees verder

 

KiKa –
Kinderenkankervrij

De kinderen hebben gestemd voor het goede doel voor dit seizoen: KiKa!

KiKa financiert onderzoeken naar kinderkanker om de behandelingen te verbeteren.

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat is niet genoeg. KiKa wil dit percentage verhogen naar 95%.

Het geld gaat naar vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Ook geeft KiKa voorlichting over kinderkanker.