De Torenbouwers

Hallo jongens en meisjes, beste gemeente en andere belangstellenden,

Het seizoen zit er weer op en de zomervakantie staat voor de deur. Gelukkig zijn juli en augustus toch geen saaie maanden:

  • Op zaterdag 6 juli hebben we het zondagsschooluitje gepland staan. Wij gaan er samen een gezellige dag van maken!
  • Op zondag 7 juli is de laatste keer zondagsschool voor dit seizoen. Dat betekent dat jullie daarna echt vakantie hebben! Natuurlijk mag je nog steeds naar de kerk komen, want er is altijd een verhaal tijdens de diensten in de zomer. Je hoeft dus niet de hele dienst in de kerk te zitten, al mag dat natuurlijk ook, als je dat wil.
  • In week 35 vindt de vakantiebijbelweek Kids met elkaar… op zoek! weer plaats. Dit is voor kinderen uit de groepen 1 tot en met 6 van de basisscholen.
    Wanneer? Op woensdag 28 en vrijdag 30 augustus. Op zondag 1 september vindt de afsluiting van de bijbelweek plaats.
  • Geïnteresseerd?
    Klik snel verder voor meer info of om aan te melden!

  • Vanaf zondag 8 september, de startzondag, starten we weer met de zondagsschool. Iedereen is dan weer van harte welkom om wekelijks te komen luisteren naar de mooie verhalen en samen liedjes te zingen.

Actie CliniClowns

We hebben dit seizoen samen gespaard voor de CliniClowns. Na de laatste dienst op zondag 7 juli worden de spaarpotjes uit beide kerken geleegd en zal bekend worden hoe veel geld we opgehaald hebben voor de CliniClowns. Natuurlijk maken we dit bekend in het volgende kerkblad, die van september. Dat betekent ook dat we voor volgend jaar weer een nieuw goed doel gaan kiezen om te steunen! Als jij een super goed idee hebt, mag je deze natuurlijk altijd bij ons inleveren!

Voor nu willen wij jullie vooral een hele fijne vakantie wensen! We zien jullie allemaal na de zomer graag weer in de kerk en op de zondagsschool!
Natuurlijk mag je altijd vriendjes en vriendinnetjes meenemen 😊

Groetjes, de leiding van de zondagsschool
 
 

Los jij de rebus op?

Wil je je antwoord laten controleren? Mail dan het antwoord naar de leiding van de zondaggschool.

Hoe kan je God vinden? Je weet het antwoord als je kunt uitvinden wat hier staat. Het is een tekst uit Jeremia 29 vers 13. (bron: www.bijbelidee.nl).
 
 

Voor in de vakantie

Neem deze pagina mee op vakantie of gebruik deze thuis.