De Torenbouwers

Elke zondag starten we in de kerk, om 10.00 uur. Daarna gaan we naar onze eigen
ruimte om naar het verhaal te luisteren en ons programma te volgen. Er zijn twee groepen. De jongsten, in de leeftijd van groep 1 t/m 4 van de basisschool en de oudsten, in de leeftijd van groep 5 t/m 8.

Meer informatie of wil je een keertje kennismaken met onze zondagsschool. Neem dan gerust contact op met de leiding via e-mail.


Tijdelijk geen zondagsschool

Vanwege de huidige maatregelen is er op dit moment helaas geen zondagsschool. We werken hard aan een leuke online oplossing, maar voor nu is er in ieder geval een thuispakket beschikbaar gesteld. Je leest hier alles over op de pagina van de zondagsschool in de weekbrief.

In de lijn van het kabinetsbeleid om ook de scholen te sluiten, moeten we helaas ook besluiten de Kerstmusical af te gelasten. Wel willen we op Kerstavond een online alternatieve Kerstviering voor kinderen organiseren om 18.30 uur. Deze is te volgen via de live-pagina van deze website.
Lees verder


Sirkelslag kids 2020


Het creatiefste, spannendste en meest interactieve spel. Wij gaan met onze groep de strijd aan tegen honderden andere kinderen in Nederland.

Vrijdag 20 november 2020 tussen 19.00 en 21.00 uur in de kerk van Beusichem, voor alle kinderen van groep 5-8 van de basisscholen. Doe jij mee? Als we de opdrachten het best uitvoeren, dan winnen we de KIDS beker! Ouders, geef je kind nu op bij Renate Buijserd.


 

Schoenendoosactie – Voor een kind in armoede!

Lees alles over de actie en doe mee!

Veel dingen gaan anders in de huidige tijd met corona, maar gelukkig kunnen de kinderen van de zondagsschool zoals elk jaar weer aan de slag met het versieren en vullen van een schoenendoos. Zij gaan op zondag 25 oktober de dozen versieren.

Op zondag 1 november houdt de zondagsschool weer een collecte voor spullen of geld. Het is mogelijk om uw bijdrage te leveren in de vorm van spullen voor in de dozen. Bent u niet in de kerk aanwezig? Dan kunt u uw spullen op één van de inzamelpunten afleveren.

Alle informatie op een rij
Wat is de schoenendoosactie, wat mag er in de doos en wat is de maximale afmeting van een doos en adressen van de inzamelpunten.

Lees verder


 

KiKa – Kinderenkankervrij

De kinderen hebben gestemd voor het goede doel voor dit seizoen: KiKa!

KiKa financiert onderzoeken naar kinderkanker om de behandelingen te verbeteren. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat is niet genoeg. KiKa wil dit percentage verhogen naar 95%. Het geld gaat naar vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Ook geeft KiKa voorlichting over kinderkanker.


Kinderlied