(T)op Survival!

Wat? (T)op Survival Dagen
Waar? Kerk Zoelmond
Wanneer?
Woensdag 22 augustus
van 09.30 -12.30 uur
Vrijdag 24 augustus
van 09.30 – 12.00 uur en
van 16.30 – 19.00 uur
Doelgroep? Basisschool groep 1 t/m 5

Dit jaar wordt de vakantiebijbelweek alweer voor de 3e keer georganiseerd en vindt wederom plaats in de laatste week van de schoolvakantie.

We zijn verheugd dat er elk jaar weer meer kinderen bij komen en ook dit jaar hopen we weer een groot aantal kinderen te mogen verwelkomen.

(t)op Survival dagen
Een paar (t)op Survival dagen. Alle basisschoolkinderen van groep 1 t/m 5 uit Beusichem en Zoelmond zijn van harte welkom!

Er kan gekozen worden voor één van de ochtenden of avond, maar ook voor beide ochtenden en avond. En natuurlijk mag je een vriendje, vriendinnetje,broertje of zusje meenemen!

Op de woensdagochtend en vrijdagochtend maken we leuke knutsels en doen we gezellige spelletjes.
Op de vrijdag in de namiddag tot vroeg in de avond gaan we lekker eten en een film kijken die past bij het thema.

Ook ouders, broertjes en zusjes mogen op de vrijdagavond aansluiten.
Voor hen is er dan een hapje en een drankje.

Op deze  gezellige dagen zijn enthousiaste helpers natuurlijk ook van harte welkom en nodig. Er is genoeg te doen zoals spulletjes klaarleggen, kinderen helpen met knutselen of drankjes inschenken.

Meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail. Wilt u liever direct contact? Vermeld dan even uw telefoonnummer. Wij bellen u dan terug.

Alvast aanmelden?
Wilt u vooraf aanmelden? Stuur dan een e-mail. Zet in het onderwerp ‘aanmelding’. Vermeld in het bericht zelf de naam van uw kind/kinderen, vriendje of vriendinnetje die je wilt aanmelden, samen met de naam van de ouder(s) met telefoonnummer, waarop je bereikbaar bent en natuurlijk voor wanneer de aanmelding geldt.

Meehelpen?
Wilt u meehelpen (t)op Survival dagen een succes te maken? Klik dan hier voor het aanmeldformulier.