Jeugddienst: Director: Heilige Geest

Wat? Jeugddienst
Waar? Kerk Beusichem
Wanneer? Zondag 3 november 2019
Hoe laat? Aanvang 10.00 uur

De ochtenddienst van zondag 3 november is de jeugddienst, voorbereid met enkele jongeren uit de gemeente. Thema van de dienst is ‘Director: Heilige Geest’. Een laagdrempelige dienst, volgens het concept van eerdere jeugddiensten. De band ‘Rise Up’ uit Geldermalsen zal muzikale medewerking verlenen.

Director: Heilige Geest
De Geest van de waarheid zal jullie, wanneer hij komt, de weg wijzen naar de volle waarheid.

We hopen in deze dienst veel jongeren, maar natuurlijk ook ouderen, te ontmoeten. Ben je wel of niet bekend met onze kerk en wil je deze jeugddienst bijwonen? U en jij zijn van harte welkom!
De inloop is vanaf 9.30 uur.

Oppas 0-4 jaar
Er is oppas aanwezig tijdens de dienst. Kinderen van 0-4 jaar zijn reeds vooraf aan de dienst van harte welkom. Wilt u meer informatie of heeft u iets door te geven over uw kind dat naar de oppas komt? Klik dan hier om een e-mail te sturen naar de oppasdienst Beusichem-Zoelmond.

Zondagsschool
Uw kind (van 5-12 jaar) is tijdens de dienst van harte welkom op de Zondagsschool. Het programma van de Zondagsschool is aangepast op het thema van de jeugddienst. Net als bij een reguliere gezinsdient beginnen alle kinderen van de Zondagsschool eerst in de kerk. Het begin van de dienst zal daarom wat aangepast zijn op deze kinderen. Ook de band wordt hierin betrokken. Op een moment verlaten de kinderen van de jongste groep de kerk om naar de eigen ruimte te gaan. Kinderen van de oudste groep zullen de hele dienst meemaken.

Gelegenheid tot ontmoeting
Na de dienst is er gelegenheid tot ontmoeting met koffie – thee – fris.


‘Bertus en de Refo’s’ de band van Protestantse Gemeente De Stroom in Moordrecht-Gouderak.
Website van de band.