Jeugddienst: Geloven is zo gek nog niet!

Wat? Jeugddienst
Waar? Kerk Beusichem
Wanneer? Zondag 15 april 2018
Hoe laat? Aanvang 10.00 uur

De ochtenddienst van zondag 15 april zal de eerste jeugddienst van dit seizoen zijn. Thema van deze jeugddienst is ‘Geloven is zo gek nog niet’. Een laagdrempelige dienst, volgens het concept van eerdere jeugddiensten. De band ‘Rise Up’ uit Geldermalsen zal muzikale medewerking verlenen aan deze dienst. We hopen in deze dienst veel jongeren, maar natuurlijk ook ouderen, te ontmoeten. De inloop is vanaf 9.30 uur. Van harte welkom!

In de huidige maatschappij zien we een afname van het kerkgangers en steeds minder mensen lijken te geloven. Wanneer je zegt wel te geloven bevind je je vaak in een minderheid. Het is misschien zelfs een klein beetje gek. Maar, geloven is zo gek nog niet! Wil je weten waarom? Kom dan naar de jeugddienst!

Oppas 0-4 jaar
Er is oppas aanwezig tijdens de dienst. Kinderen van 0-4 jaar zijn reeds vooraf aan de dienst van harte welkom. Wilt u meer informatie of heeft u iets door te geven over uw kind dat naar de oppas komt? Klik dan hier om een e-mail te sturen naar de oppasdienst Beusichem-Zoelmond.

Zondagsschool
Uw kind (van 5-12 jaar) is tijdens de dienst van harte welkom op de Zondagsschool. Het programma van de Zondagsschool is aangepast op het thema van de jeugddienst. Net als bij een reguliere gezinsdient beginnen alle kinderen van de Zondagsschool eerst in de kerk. Het begin van de dienst zal daarom wat aangepast zijn op deze kinderen. Ook de band wordt hierin betrokken. Op het reguliere moment verlaten de kinderen van de jongste groep de kerk om naar de eigen ruimte te gaan. Kinderen van de oudste groep zullen de hele dienst meemaken.

Gelegenheid tot ontmoeting
Na de dienst is er gelegenheid tot ontmoeting met koffie – thee – fris.

De band ‘Rise Up’ uit Geldermalsen, www.bandriseup.nl