• Kerkblad maart 2020

Hij is er! Het kerkblad van maart 2020. Vanaf zondag 1 maart 2020 in de kerken van Beusichem en Zoelmond.

  • Onze predikant Leendert Jan van Lingen kijkt vooruit op diensten en activiteiten, waaronder Biddag op woensdag 11 maart a.s. om 19.30 uur in de kerk van Beusichem met in de namiddag ook voor kinderen, 16.00-16.45 uur.
  • Het meditatief moment door ouderling kerkrentmeester Henk de Ronde.
  • Vervolgavond Ouders in gesprek op donderdag 19 maart
  • Kunt u meepraten over het Heilige Avondmaal’. U bent van harte uitgenodigd om in de komende tijd mee te praten over dit onderwerp en de invulling ervan.

Tevens een artikel over deelname door onze Jeugdclub RockSolid aan het landelijke #sirkelsag 2020 van de PKN!

Kijkt u ook even in de agenda, te vinden het kerkblad. Een zo’n compleet mogelijk overzicht van alle komende activiteiten in de PG Beusichem-Zoelmond. Heeft u een suggestie voor de agenda, laat het ons weten!

Neem ‘m mee of bekijk de digitale versie via deze website. klik hier om verder te lezen!

Heeft u iets moois gelezen, gezien of gehoord dat u wilt delen en geschikt is voor het kerkblad. Mail het naar de redactie. Elke maand weer proberen we hiervan iets plaatsen.

Uitgebreide informatie over het Heilige Avondmaal
In het kerkblad van februari schreven we al een uitgebreide artikel over dit onderwerp. Heeft u ‘m nog? Anders kunt u deze versie en artikelen rondom het Heilige avondmaal, geschreven door onze predikant Leendert Jan van Lingen, ook hier op de website teruglezen. Er is ook een versie te vinden, die u kunt downloaden om uit te printen.
Ontvangt u liever een reeds uitgeprinte versie. Vraag het dan aan een van onze kerkenraadsleden. We horen graag van u!
– Lees verder