• Koningsdag 2.0

Wat een mooi gezicht al die oranje vlaggetjes in het dorp! Koningsdag in de gebruikelijke vorm kon helaas dit jaar niet doorgaan, maar de Oranjevereniging is gekomen met een alternatief en heeft onder meer bij iedereen in Beusichem een slinger met oranjevlaggetjes in de bus gedaan.

En men is trots op ons dorp; de oproep om de vlaggetjes op te hangen is massaal opgevolgd.
Verder zijn er alternatieven op de kleedjesmarkt gevonden en werd opgeroepen voor de gezamenlijke toost vanuit huis om 16.00 uur.

Het programma begon om kwart voor 10 met het luiden van de kerkklokken in Zoelmond en Beusichem. Daarna werd op de markt in Beusichem het Wilhelmus gezongen onder leiding van Denise en Willem.

Het echtpaar Denise en Willem woont met hun gezin in Beusichem. Denise is onder meer bekend als actrice in de rol van Bobo, welbekend bij de kleine kinderen onder ons (en hun ouders) en heeft vorig jaar het familiebedrijf overgenomen van haar ouders. Willem is als acteur regelmatig te zien in series en in diverse commercials op de landelijke televisie en is werkzaam als spreker en coach.

Bij de Hof van Beusichem hebben diverse muzikale activiteiten plaatsgevonden. Er heeft een saxofonist gespeeld.
Aansluitend daarop heeft de Oranjevereniging diverse verzoeknummers ten gehore gebracht. Dit gebeurde vanuit een vrolijke versierde jeep van Van Buren.

Voor meer foto’s en voor filmpjes van deze dag, check de Facebookpagina van de Oranjevereniging Beusichem.

Relevante links
filmpje Denise en Willem
Facebookpagina Oranjevereniging Beusichem