• Huis-aan-huis nieuwsbrief

We leven in een onwerkelijke tijd. Een nieuwe werkelijkheid in verband met de coronapandemie. Er zijn drastische maatregelen genomen die onze samenleving ontregelen.

Wij geloven dat deze crisis het beste in mensen boven kan halen. Samen met Beusichem Leeft! hebben wij, als Protestantse Gemeente Beusichem-Zoelmond, daarom het initiatief genomen om hulpzoekers en hulpbieders met elkaar te kunnen verbinden. En mooie initiatieven uit het dorp bekend te maken bij iedereen.

Nieuwe editie Huis-aan-huis nieuwsbrief
Eens per drie weken verschijnt er een huis-aan-huis weekbrief Omzien naar elkaar, een initiatief van Beusichem Leeft! en de Protestantse Gemeente Beusichem-Zoelmond.

De eerste editie is verschenen op 18 maart 2020 en afgelopen weekend is inmiddels ook de tweede editie verspreid. Heb je ze om een of andere reden gemist of wil je nog even teruglezen. Onderaan dit bericht staan de directe links naar de digitale versies.

Digitaal op de hoogte blijven?
Belangrijke mededelingen, informatieve of leuke berichten ivm ontwikkelingen rondom het coronavirus en nieuws vanuit onze kerkgemeente delen wij binnenkort ook via e-mail.Wil je deze berichten ontvangen, meld je dan nu aan via abonneer je op onze nieuwsbrief in de rechterbalk van deze pagina.

Ook iets te melden?
We zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe editie van de huis-aan-huis nieuwsbrief. Heeft u iets te melden, moois gelezen, gezien of gehoord dat u wilt delen en mogelijk geschikt is voor plaatsing? Mail ons. Dan beoordelen wij of we hiervan iets in de komende huis-aan-huis nieuwsbrief of in een van de edities van de algemene digitale nieuwsbrief kunnen plaatsen.

Laten we blijven naar elkaar omzien!

Edities Huis-aan-huis nieuwsbrief
Eerste editie van de huis-aan-huis nieuwsbrief – 18 maart 2020
Tweede editie van de huis-aan-huis nieuwsbrief – 08 april 2020
Derde editie van de huis-aan-huis nieuwsbrief – 29 april 2020 75 jaar vrijheid

Iets te melden? Mail ons
Algemene digitale nieuwsbrief? Aanmelden