• Oktobermarkt: zaterdag 12 oktober

Het is bijna zover. De voorbereidingen zijn in volle gang. Om een steentje bij te dragen aan het in stand houden van pastoraat en eredienst wordt er ook dit jaar weer een markt georganiseerd. U bent van harte welkom op zaterdag 12 oktober van 10 tot 14 uur in het kerkgebouw te Beusichem.

We hebben weer veel mooie, antieke, waardevolle en bijzondere brocante. Ook zijn er kramen met jam, bloemstukjes, boeken, gebak, sieraden, kaarten, handwerk, puzzels en speelgoed. U kunt genieten van een kopje koffie met een warme wafel. Raad het gewicht van de rollade en waag een gokje bij de diverse verlotingen met mooie prijzen.

Voor de echte liefhebber is er natuurlijk weer een sjoelcompetitie.

Evenals vorig jaar zal Betty aanwezig zijn met een aantal door haar gemaakte schilderijtjes. U krijgt de kans om uw huisdier: hond, kat, konijn of paard te laten schilderen. Nieuw dit jaar! U kunt een zwart/wit tekening laten maken van uw kind of kleinkind. Er keus uit verschillende schildersdoeken: kleine, grotere, ronde, vierkante en ovale.

Omdat het maken van het portret tijd en aandacht vraagt doet Betty dit natuurlijk niet tijdens de markt, maar thuis in alle rust. Breng een duidelijke foto mee en maak een afspraak. Ook hiervan is de opbrengst voor de oktobermarkt.

Houd de weekbrief in de gaten voor het laatste nieuws. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met Anita (tel.502452)of Stieneke (tel.502065)