• Ontwikkelingen ivm coronavirus

Ivm de ontwikkelingen rondom het Coronavirus heeft de kerkenraad uit voorzorg besloten om de kerkdiensten in maart niet door te laten gaan.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Dan kunt u contact opnemen met onze predikant Leendert Jan van Lingen, telefonisch via 06 – 38 10 17 01 of via mail.

Voor praktische hulp als boodschappen doen e.d. kunt u contact opnemen met Meta de Graaf van onze Diaconie, telefonisch via 06 – 12 13 94 77 of per mail.

Openstelling kerk. Onze kerkgebouwen in zowel Beusichem als Zoelmond zijn, zolang verantwoord is, open op zondagochtend van 10.00 – 11.00 uur en op woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op momenten dat u de kerkdeuren ziet openstaan. Om rust te zoeken, te bidden, een kaarsje te branden of een gesprek te hebben (in acht nemend de hygiënische maatregelen en het bewaren van genoeg afstand). We stellen aan de hand van het advies van de regering en de voorschriften van het RIVM huisregels op, die bij binnenkomst kenbaar gemaakt worden.

We blijven alle ontwikkelingen op de voet volgen en zullen ons daarop aanpassen.

De Kerkenraad

“U mag uw zorgen op Hem afwentelen, want u ligt Hem na aan het hart.” (1 Petrus 5:7)

We zijn er voor u
Belangrijke richtlijnen rondom het coronavirus vind u via de website van PKN Nederland.

Heeft u behoefte aan een gesprek dan kan dit ook telefonisch of per mail. Neem gerust contact op met onze predikant Leendert Jan van Lingen via 06 381 01 701, iedere werkdag tussen 9-12 uur (behalve donderdag), of via mail.


 

Digitaal op de hoogte blijven? Meld je nu aan!

Belangrijke mededelingen, informatieve of leuke berichten ivm ontwikkelingen rondom het coronavirus en nieuws vanuit onze kerkgemeente delen wij ook via e-mail.

Wil je deze berichten ontvangen, dan kun je je nu aanmelden:

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.