Inzamelen voor Oekraïne

Update

Onze diaconie is blij verrast hoeveel er voor Oekraïne is ingeleverd en nog steeds wordt gebracht. We danken iedereen hartelijk voor alle donaties. Er is opnieuw een grote bus vol richting Krakau (Polen) gegaan, waarna de spullen overgeladen worden richting Oekraïne.

Op dit moment zijn er nog steeds veel spullen gewenst. Echter de kledingvoorraad in Oekraïne is op dit moment voldoende.

Helpt u mee?

Onderstaande goederen zijn gewenst:
• Dekens, dekbedden
• Hygiëne materiaal: shampoo, maandverband, zeep
• Paracetamol
• Houdbare voeding

U kunt dit inleveren in de doos bij de ingang van de kerk of afgeven bij De Graaf Bloemen, Oranjestraat 26-a in Beusichem.

Over het project
Vanwege de oorlog met Rusland kunnen de mensen in Oekraïne alle steun gebruiken. Vanuit Kapel-Avezaath vertrekt Wanda binnenkort met een bus vol goederen richting Oekraïne. Ze wordt hierbij geholpen door de organisatie Fast Lane Ukraine, die vooral de logistieke ondersteuning voor rekening neemt. Op de terugweg neemt ze vluchtelingen
mee terug, die naar Nederland willen reizen. Met voorkeur voor mensen voor wie reizen per trein of vlucht lastig is, vanwege een zwangerschap of mensen met een medische aandoening. Als diaconie ondersteunen wij haar graag met het verzamelen van goederen. Vanaf zondag heeft u de mogelijkheid om de bus van Wanda te vullen met goederen en/of etenswaren.

Naar de website van Faslane Ukraine.


Digitaal op de hoogte blijven?
Met enige regelmaat verschijnt, in samenwerking met BeusichemLeeft, in Beusichem en Zoelmond een huis-aan-huis nieuwsbrief. Belangrijke mededelingen, informatieve of leuke berichten en nieuws vanuit onze kerkgemeente en onze dorpen plaatsen wij op de nieuwspagina van onze website en delen wij ook via e-mail. Wil je deze berichten ontvangen, meld je nu aan:

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.