Jeugddienst: Beautiful Stranger

Beautiful Stranger_WebWat? Jeugddienst
Waar? Kerk Beusichem
Wanneer? Zondag 11 oktober 2015
Hoe laat? Aanvang 10.00 uur

De ochtenddienst van zondag 11 oktober zal de eerste jeugddienst van dit seizoen zijn. Thema van deze jeugddienst is ‘Beautiful Stranger’ Samen met de missionaire commissie wordt deze jeugddienst voorbereid. Een laagdrempelige dienst, volgens het concept van eerdere jeugddiensten. Ook de band ‘Rise Up’ uit Geldermalsen zal wederom medewerking verlenen aan deze dienst. We hopen in deze dienst veel jongeren, maar natuurlijk ook ouderen, te ontmoeten. De inloop is vanaf 9.30 uur. Van harte welkom!

Zondagsschool
Net als bij een reguliere gezinsdient beginnen alle kinderen van de Zondagsschool eerst in de kerk. Het begin van de dienst zal daarom wat aangepastzijn op deze kinderen. Ook de band wordt hierin betrokken. Op het reguliere moment verlaten de kinderen de kerk om naar de eigen ruimte te gaan. Het programma van de Zondagsschool is aangepast op het thema van de jeugddienst.

Oppas 0-4 jaar
Er is oppas aanwezig tijdens de dienst. Kinderen van 0-4 jaar zijn reeds vooraf aan de dienst van harte welkom. Wilt u meer informatie of heeft u iets door te geven over uw kind dat naar de oppas komt? Klik dan hier om een e-mail te sturen naar de oppasdienst Beusichem-Zoelmond.

Gelegenheid tot ontmoeting
Na de dienst is er gelegenheid tot ontmoeting met koffie – thee – fris.