• Terras aan de Markt

 
Bijna traditiegetrouw start Theater Heerenlogement het nieuwe seizoen, waar zo lang naar uitgezien is, met TERRAS AAN DE MARKT. Rekenend op een mooie middag met zonneschijn, fijne muziek en lekkere hapjes/drankjes! Reserveren is belangrijk, vooral als er toch nog wat maatregelen nodig zijn.

Er staan 75 tafels en 150 stoelen en enkele statafels. Met een stempel op de hand kun je het feestterrein even verlaten en weer naar binnen. Na de opening zal Mercy John met een grote set optreden. Daarna is het podium voor het Legiana Collective. Zij zullen tot 19.00 uur de sterren van de hemel spelen, met daartussen een pauze. Een kinderknutselhoek met fris en een versnapering hoort er vanzelfsprekend bij..
Er is een verkoop van losse consumptiemunten. Waarschijnlijk komt er een bar en een kraam met hapjes. Maar het hangt af van eventuele maatregelen hoe de organisatie zal verlopen. In ieder geval veilig en vooral feestelijk!

Theater Heerenlogement, het kleine podium voor grote artiesten.
Deze middag wordt gesponsord door COOP, TradeKar en Gigantisch!

Aanvang 16.00 tot 19.00 u. Entree € 16,75 (genoemde prijs is incl. bespreekkosten en twee munten). Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree