• Terugblik: Een leuke kerstavond

Op dinsdag 24 december 2019, was de kerk in Beusichem in de avond al vroeg gevuld met gezelligheid. Het was kerstavond, georganiseerd door zondagsschool De Torenbouwers met als thema ‘Volg die ster!’.

Wat en voor wie?
Het kerstverhaal werd uitgebeeld in een laagdrempelige musical. Iedereen was welkom. De kerk was dan ook goed gevuld met kinderen, ouders, grootouders en andere belangstellenden uit Beusichem, Zoelmond en omgeving. Zelfs kleinkinderen van een oma uit Beusichem waren speciaal overgekomen uit Arnhem om er bij te zijn. Bijzonder toch!

Kijken én meedoen!
Voor alle kinderen was er gelegenheid om mee te doen. Alle aanwezigen zongen mee. Muzikale medewerking aan de avond werd verleend door Jaap Kwakkel op piano, begeleid door zijn vrouw op viool. Heel hartelijk dank! We hopen komende tijd nog veel van hen te horen. Met veel enthousiasme en geheel belangeloos zijn er foto’s van de avond gemaakt door Michelle van Kessel van Michelle van Kessel Fotografie. Ook haar willen we hartelijk danken.

KiKa kinderenkankervrij
Na afloop werd aan de uitgang gecollecteerd voor het goede doel, KIKA – kinderenkankervrij. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Het mooie bedrag van ruim € 250,00 is bij elkaar gebracht. Alle gevers hiervoor veel dank.

Tenslotte
We kijken terug op een mooie avond en hopen u en jullie ook. Dank voor alle gezelligheid en warmte. Graag tot volgend jaar. We hebben een heel jaar voor ons om iets nieuws te bedenken en we beloven dat het dan nòg wat warmer zal zijn door te zorgen dat de verwarming tijdig zijn werk doet!

Voor nu fijne kerst en een mooi 2020. Hieronder een kleine impressie van de avond.

Meer informatie

Zondagsschool de Torenbouwers lees verder of
mail met Diana de Ronde voor meer informatie.

Bekijk hier het volledige dienstenrooster voor december.

KiKa kinderenkankervrij: kika.nl
Michelle van Kessel Fotografie: michellevankesselfotografie.nl