• Theatervoorstelling: Hoe dan?

Dat moet ik ff goed onderzoeken!

Wat? Leuk voor jong en oud!
Voor wie? Iedereen, met of zonder christelijke achtergrond
Waar? Kerk Zoelmond
Wanneer? Zondag 5 februari om 15.00 uur

Kindertheater Happy Kids Entertainers
U leest het goed: Een dienst rond een voorstelling van Happy Kids Entertainers. Een detective met de show ‘Hoe dan?’. Sommigen van jullie kennen waarschijnlijk als Juf Snapniks. Het duurt ± 75 minuten en de toegang is gratis.

Hoe dan?
De detective moet iets heel belangrijks uitzoeken. Ook treedt er nog een meneer uit de Bijbel op die ook iets heel bijzonders meemaakt. Het is een hele bijzondere en interactieve voorstelling. De detective maakt gebruik van goocheltrucs en buikspreekpoppen en de voorstelling is heel afwisselend.


Digitaal op de hoogte blijven?
Met enige regelmaat verschijnt, in samenwerking met BeusichemLeeft, in Beusichem en Zoelmond een huis-aan-huis nieuwsbrief. Belangrijke mededelingen, informatieve of leuke berichten en nieuws vanuit onze kerkgemeente en onze dorpen plaatsen wij op de nieuwspagina van onze website en delen wij ook via e-mail. Wil je deze berichten ontvangen, meld je nu aan:

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.