Van de Predikant

De bewoners van de pastorie. Wie zijn dat?
Leendert Jan groeide op in Gorinchem. Hij studeerde theologie in Utrecht. Daarna gaf hij godsdienst en levensbeschouwing op een middelbare school in Papendrecht. Nadat hij en Elze-Marie getrouwd zijn hebben zij samen in Utrecht, Dordrecht en Nijkerk gewoond. De laatste 3 jaar was hij predikant in algemene dienst in Heelsum en Renkum. Daar was hij predikant voor de jongere generaties. (lees verder onder de foto).

Naast zijn werk als predikant (80%) hoopt hij ook weer zijn hobby’s op te kunnen pakken. Die zijn ruim aanwezig: Zingen, koken/bakken, een eigen moestuin, een goed boek lezen, een mooie film kijken, en een goed bordspel spelen.

Elze-Marie kwam Leendert Jan tegen in Slot Mittersill in Oostenrijk. Zij bleek ook theologie te studeren in Utrecht. Zij heeft de master Geestelijke Verzorging afgerond. In 2008 is zij getrouwd met Leendert Jan. Van jongs af aan heeft ze op ballet gezeten en nog steeds is dat haar grootste hobby. Momenteel is zij full-time thuis aan het werk voor het gezin en het huishouden.

Hannah houdt van zingen en dansen. En van heel veel lezen. De laatste boeken die zij heeft gelezen zijn Mees Kees, Spekkie en Sproet en Noot voor Noot, over meneer Bach. Patatjes zijn haar lievelingseten. Groen en rood vindt ze erg mooi en ze houdt veel van schaapjes en ballerina’s.

Jeftha houdt van lego, van bewegen en van muziek. Hij leert nu lezen en vindt dat ook erg leuk. Hij kijkt ook graag (veel) filmpjes. Z’n lievelingsvriend is Jan. Blauw en groen vindt hij mooi.

Sifra en Jedidja zijn een vrolijke tweeling. Voordat u het vraagt: zij zijn (waarschijnlijk) twee-eiig. Zij houden ook van dansen en zingen.