• Wees loyaal, koop lokaal!

De ondernemers in de gemeente Buren worden hard getroffen door de gevolgen van de corona-crisis. Hopelijk gaan ze snel iets merken van de versoepelingen van de maatregelen en begint de economie zich voorzichtig te herstellen.

Veel ondernemers kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken. Deze ondernemers zijn in de regel ook de sponsor van de verenigingen, clubs en tal van andere sociale activiteiten in uw woonplaats, Kortom: zij zorgen ervoor dat u en uw kinderen favoriete sport of activiteit kunnen blijven beoefenen. Zo ook in onze dorpen, Zoelmond en Beusichem.

In deze tijd kunnen we elkaar heel goed helpen.

Koop lokaal Buren
Onder het motto Samen zijn we sterker is in de corona-tijd KooplokaalBuren.nl van start gegaan, een gratis platform bedoeld ondernemers te steunen in deze moeilijke tijd, maar ook in de tijd die erna komt. In Culemborg is het platform actief onder de naam KooplokaalCulemborg.nl en is het binnenkort startende in de Gemeente West-Beutwe.

Voor jou is de website een makkelijk hulpmiddel om te zien welke lokale ondernemers er zijn, wat ze je te bieden hebben en hoe je ze kunt ondersteunen.

Ondernemers gezocht
Hoe meer ondernemers er op KooplokaalBuren.nl komen te staan, hoe beter onze actie verloopt. Ken je nog ondernemers die er niet op staan? Spreek ze aan en vraag of zij zich willen aanmelden via: kooplokaalburen.nl/aanmelden

Meer informatie
KooplokaalBuren.nl wordt ondersteund door de gemeente Buren en Het OndernemersPlatform Buren, een samenwerking van actieve ondernemersverenigingen in de gemeente Buren.

Voor meer informatie of lokaal inkopen doen
kijk op www.kooplokaalburen.nl

Wees loyaal, koop lokaal!