• TV Zomer in Gelderland

Maandag 10 augustus op Radio en TV.
Kijk en luister hier de uitzendingen terug.

Zomer in Gelderland gaat door! Maar wel anders dan anders. Geen volle pleinen met 1.000 man publiek, dat kan in deze tijd natuurlijk niet. Presentatrice Angelique Krüger gaat wel weer de provincie in en bezoekt met Alberto Radstake 20 plaatsen in Gelderland.

In al die plaatsen heeft Zomer in Gelderland onlangs een ouderwetse ANWB praatpaal neergezet, waar de inwoners van alle dorpen mochten meebepalen wat zij van hun dorp of stadje laten zien.

De mooiste plek in Beusichem is volgens de inwoners de Markt met alle mooie gebouwen. Angelique gaat daar dan ook op bezoek, en wel bij Theater het Heerenlogement. Bijzonder ook het initiatief dat de kerk in coronatijd nam onder Commissie kerk & corona, samen met Beusichem Leeft. Alberto regelt een verrassing voor de dominee, de initiatiefnemer.

Naast de televisie-uitzending sloten namens Beusichem Leeft Jeanne van der Gun, namens de commissie Clarinda van Lunteren en Teska van Vuren en namens de diaconie Meta de Graaf aan in een radio-uitzending. En inwoner Lodewijk van Witteveen over het mooiste plekje van Beusichem.

Leuk de aandacht voor al deze activiteiten van kerk en dorp(en). Daar zijn we best een beetje trots op. Kijkt en luistert u mee!

Radio interviews
Jeanne van der Gun over Beusichem Leeft
Lodewijk Witteveen over het mooiste plekje van Beusichem
Clarinda van Lunteren en Teska van Vuren over de huis-aan-huis informatie nieuwsbrief
Meta de Graaf over het mooie Beusichem, het sociale karakter en het omzien naar elkaar

 
Belangrijke links
Omroep Gelderland
Beusichem Leeft!