• Zo. 9 februari: Welkomstdienst

‘Bidden: mogen praten met God’
De ochtenddienst van zondag 9 februari is de welkomstdienst. Alle in 2019 nieuw ingekomen leden worden speciaal welkom geheten in deze gezinsdienst.

Thema van de dienst is ‘Bidden: mogen praten met God’. Een laagdrempelige dienst, waarin iedereen – al dan niet bekend met onze kerk – die de dienst bij wil wonen, van harte welkom is.

Christelijk Koor Needed uit Maarssen (met onze eigen Mariet Grootenboer) zal een mooie muzikale bijdrage verlenen. Het koor olv dirigent Rob van Dijk.

We hopen in deze dienst veel jongeren tot ouderen te ontmoeten. Ben je wel of niet bekend met onze kerk en wil je deze dienst bijwonen? jij en u zijn van harte welkom! De inloop is vanaf 9.40 uur.

Voorganger? Ds. Leendert Jan van Lingen
Ouderling? Theo Meurs
Organist? Jaap Kwakkel
Violiste? Tjitske Kwakkel

Muzikale begeleiding?
Christelijk koor Needed uit Maarssen

Wat? Welkomst – Gezinsdienst
Waar? Kerk Zoelmond
Wanneer? Zondag 9 februari 2020
Hoe laat? Aanvang 10.00 uur

Oppas 0-4 jaar
Er is oppas aanwezig tijdens de dienst. Kinderen van 0-4 jaar zijn reeds vooraf aan de dienst van harte welkom. Wilt u meer informatie of heeft u iets door te geven over uw kind dat naar de oppas komt? Klik dan hier om een e-mail te sturen naar de oppasdienst Beusichem-Zoelmond.

Zondagsschool
Uw kind (van 5-12 jaar) is tijdens de dienst van harte welkom op de Zondagsschool. Net als bij een reguliere dient beginnen alle kinderen van de Zondagsschool eerst in de kerk. Het begin van de dienst zal daarom wat aangepast zijn op deze kinderen. Op een moment verlaten de kinderen de kerk om naar de eigen ruimte te gaan.

Gelegenheid tot ontmoeting
Na de dienst kunt u de nieuwe leden de hand drukken onder het genot van koffie, thee en fris.

Over het koor
Christelijk Koor Needed uit Maarssen is opgericht in mei 1974. Het koor bestaat uit 11 enthousiaste leden in de leeftijd van 25 t/m 55 jaar. De leden komen niet alleen uit Maarssen, maar ook uit De Meern, Zegveld, Nieuwegein, Culemborg en onze Mariet uit Beusichem.

Sinds juni 2001 staat het koor o.l.v. de enthousiaste Rob van Dijk. Veel nieuwe nummers en enorm veel zangplezier zijn de kenmerken van de laatste jaren.

Het repertoire van Needed is veelzijdig. Gospel, a-capella, ballad, jazz of lekker swingend, kortom vele muziekstijlen zijn in het repertoire te vinden. Het koor probeert met muziek mensen te bereiken en zo het evangelie te verkondigen. Dit doet het door medewerking te verlenen aan diverse kerkdiensten. Hiermee is het koor actief tot ver buiten Utrecht. Met de liederen, uitstraling en zang wordt een extra dimensie aan diensten gegeven. Het bezoeken van zo’n dienst is beslist de moeite waard. Meer informatie over het koor needed.nl